[Solved] AOO DRAW 4.1.3 colors wrong

Discuss the drawing application

[Solved] AOO DRAW 4.1.3 colors wrong

Postby justdfy » Thu May 11, 2017 3:07 pm

Loaded OO with the DRAW app to my Macbook Air, and since, the colors in DRAW have been wrong.
Reading the Help page, saying about loading colors, GO TO OpenOffice Preferences-colors, the Help page says click "LOAD COLORS LIST" but... there is no "LOAD COLORS LOST' option.
A clue, pls?
Last edited by justdfy on Fri May 12, 2017 5:23 am, edited 1 time in total.
OpenOffice 4.1.6 on (2006 model) Toshiba L300, using a later (2013?) L300's HDD w Windows7
justdfy
 
Posts: 38
Joined: Tue Apr 21, 2015 7:01 am

Re: OO DRAW 4.1.3 colors wrong

Postby Zizi64 » Thu May 11, 2017 6:06 pm

Right click on a shape - Area (menu item) - Colours (tab) - Load Colour List (icon)
LoadColourList.png
Tibor Kovacs, Hungary; LO6.1.6, 6.2.8 /Win7-10 x64Prof.
PortableApps/winPenPack: LO3.3.0-6.4.5;AOO4.1.7
Please, edit the initial post in the topic: add the word [Solved] at the beginning of the subject line - if your problem has been solved.
User avatar
Zizi64
Volunteer
 
Posts: 9548
Joined: Wed May 26, 2010 7:55 am
Location: Budapest, Hungary

Re: OO DRAW 4.1.3 colors wrong

Postby justdfy » Fri May 12, 2017 5:04 am

OK. Thanks Zizi64.
Solved the issue.
Thanks.
[Solved]
OpenOffice 4.1.6 on (2006 model) Toshiba L300, using a later (2013?) L300's HDD w Windows7
justdfy
 
Posts: 38
Joined: Tue Apr 21, 2015 7:01 am


Return to Draw

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests