[Issue] Named range as data row source

Discuss the spreadsheet application

[Issue] Named range as data row source

Postby kriegaex » Sat Apr 12, 2008 5:04 pm

When will OO support this feature from Excel which I heavily rely on in many cases? This keeps me from really switching from MS Office to OO. Is there a way to open a feature request ticket anywhere, or does such a ticket already exist?

I would be grateful for some hints.
Last edited by Hagar Delest on Tue Jun 10, 2008 2:15 pm, edited 2 times in total.
Reason: tagged the thread as issue.
kriegaex
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 12, 2008 4:59 pm

Re: Named range as data row source

Postby acknak » Sat Apr 12, 2008 5:49 pm

Looks like Issue 64604: Allow Calc DataProvider to handle named ranges (new chart) is what you want.

You can register there and add your vote (up to two) or a comment.

If you want to learn more about using the bug/request tracking system, start here: Tutorial: How to report bugs
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3


Return to Calc

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 32 guests