[Solved] Quotation Marks Replacement Not Working

Discuss the word processor

[Solved] Quotation Marks Replacement Not Working

Postby Opopo » Tue Dec 10, 2019 6:40 pm

Hi, can anybody please help me with this?

I searched oo forums, but did not find this issue discussed:

All of a sudden, the quotes stopped changing. All I can input are " " strait quotes. I checked and unchecked the setting in AutoCorrect and it doesn't work. I've chosen each of the 3 languages, occasionally again verifying AutoCorrect. Nothing...
Last edited by floris v on Tue Dec 10, 2019 9:25 pm, edited 2 times in total.
Reason: Edited Solved tag, added check mark, floris v, moderator
OpenOffice 4.1.7 with MacOS 10.9.5.
Opopo
 
Posts: 6
Joined: Tue Dec 10, 2019 6:28 pm

Re: Quotation Marks Replacement Not Working

Postby Hagar Delest » Tue Dec 10, 2019 6:42 pm

Hi and welcome to the forum!

Are you sure that the language for the text is correct? The feature is language sensitive.

Please add [Solved] at the beginning of the title in your first post (top of the topic) with the *EDIT button if your issue has been fixed.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 20.04 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28846
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Quotation Marks Replacement Not Working

Postby Opopo » Tue Dec 10, 2019 7:02 pm

Hi Hagar,

somehow I did solve this some minutes ago, but I am not certain how: What I know is that I selected a strait quotation mark, made a right-click an selected something about correcting "during the input" ("während der Eingabe"). Unfortunately, I couldn't repeat it afterwards, because the action does not seem to be in the right-click list now...

Perhaps it had to do with something from the E-column in the options-category from AutoCorrect...
OpenOffice 4.1.7 with MacOS 10.9.5.
Opopo
 
Posts: 6
Joined: Tue Dec 10, 2019 6:28 pm


Return to Writer

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests