Subforms in Base report

Getting your data onto paper - or the web - Discussing the reports features of Base

Subforms in Base report

Postby jeff_bangquil » Tue Aug 26, 2008 5:43 am

hi.. is there a way to create subforms in my base reports?
I have a report to be created using two or more queries...
OOo 2.0.X on Ms Windows XP
jeff_bangquil
 
Posts: 9
Joined: Sun Aug 17, 2008 3:23 pm

Re: base report

Postby r4zoli » Thu Aug 28, 2008 8:03 pm

It is not supported now, see [url]planned features for SRB[/url]. First two point (Wizard and chart) will be finished shortly when 3.0 cames out with SRB 1.0.5. Third is the subreports, what you looking for.
AOO 4.0 and LibO 4 on Win 8
Hungarian forum co-admin
User avatar
r4zoli
Volunteer
 
Posts: 2882
Joined: Mon Nov 19, 2007 8:23 pm
Location: Budapest, Hungary


Return to Reporting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests