form button and wizard are inactive

Creating and using forms

form button and wizard are inactive

Postby JASMIN » Tue Nov 27, 2007 6:35 pm

Hi

I previously installed openoffice and am working on a inbound/outbaound database... wanted to. I am totally inexperienced with any kind of databases. nevertheless, everything went ok, i used the table wizard creating my first table. but when i activated the go to create form out of table, the window poped up but never completed. and in the database window, both, form and report buttons are inactive.
did i forget to activate something ?
thank you,
jasmin
JASMIN
 
Posts: 1
Joined: Tue Nov 27, 2007 6:16 pm

Re: form button and wizard are inactive

Postby DrewJensen » Tue Nov 27, 2007 6:49 pm

Well it could be a few things.

First - which OS, and which version of OpenOffice are you using?

The most common problems with this are related to java, but it could possibly be a name problem with the table, one or more columns names maybe.

Let me know on the OS and Version to start - OK
Former member of The Document Foundation
Former member of Apache OpenOffice PMC
LibreOffice on Ubuntu 18.04
User avatar
DrewJensen
Volunteer
 
Posts: 1734
Joined: Sat Oct 06, 2007 9:01 pm
Location: Cumberland, MD - USA

Re: form button and wizard are inactive

Postby schwick » Fri Nov 30, 2007 12:34 am

I had the same problem that the forms were inactive. After a while it came to me :idea: that the reason could be that I did not install the OO Writer. After installing the writer, the forms worked for me. Could that also be the solution for you?
schwick
 
Posts: 1
Joined: Fri Nov 30, 2007 12:30 am


Return to Forms

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests