[Solved] Template Problems in Mac OS X

Using them, Making them , Finding them

[Solved] Template Problems in Mac OS X

Postby exegete77 » Sun Apr 25, 2010 2:30 am

Howdy. I am familiar with the process of setting up a new template (New Template Tutorial.

It works great in NeoOffice 3.1.1. In the Template Organize window I can double click on a folder on the left, and it shows the documents under it. When I select one, then when I go to the Commands button in the drop down list I can choose "set as default template."

However, in OO.org 3.2, when I go to File > Templates > Organize, the resulting window shows as it should but two things happen. If I double click on the folder on the left, OO crashes. If I go to the right side with the Commands button, when it opens, there are only choices: "Printer settings" and "Update." Hence, there is no ability to set the default template.

Yes, I have changed the User profile. Yes, I have even removed everything (Prefs, etc.) and reinstalled from scratch. Still the problem persists.

Any ideas?
Last edited by exegete77 on Fri Sep 17, 2010 8:05 pm, edited 1 time in total.
Mac OS X 10.7.3 Lion
LibreOffice 3.5 / Symphony 3
Scrivener 2.2 / Tinderbox 5.10
exegete77
Volunteer
 
Posts: 230
Joined: Tue May 06, 2008 3:45 pm

Re: Template Problems in Mac OS X

Postby exegete77 » Fri Sep 17, 2010 8:05 pm

Interestingly with OO.Org 3.3 dev the problem seems to have taken care of itself.
Mac OS X 10.7.3 Lion
LibreOffice 3.5 / Symphony 3
Scrivener 2.2 / Tinderbox 5.10
exegete77
Volunteer
 
Posts: 230
Joined: Tue May 06, 2008 3:45 pm


Return to Templates

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest