[Solved] Bizarre characters

Discuss the formula editor

[Solved] Bizarre characters

Postby Pingen » Fri Jul 11, 2008 12:12 pm

Hi,

A few examples of the problem I'm experiencing: If I write "%alpha" the result is "alpha", not the actual letter alpha. More bizarre, "/" turns into a mail box!

It used to work fine, but I made a system recovery (XP 64) the other day and I believe that caused the problem (at least the two events correlation in time). It was not long ago since I installed OO, and I might have reset the system to before OO was installed. Would it help to re-install OO? Any other alternative solutions?

Not sure if it's relevant, but I also recently updated JAVA.

Hope you can help me solve this issue.

Regards,
Pingen
Last edited by Hagar Delest on Fri Jul 11, 2008 2:07 pm, edited 1 time in total.
Reason: tagged the thread as Solved.
OOo 2.4.X on Ms Windows XP
Pingen
 
Posts: 19
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:47 am

Re: Bizarre characters

Postby TheGurkha » Fri Jul 11, 2008 1:32 pm

You could try un-installing and re-installing. Do you have the same fonts on your system that you used to?

Also you could consider Resetting Your User Profile.
Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn, LibreOffice Version: 4.3.3.2
Gurkha Welfare Trust
User avatar
TheGurkha
Volunteer
 
Posts: 6482
Joined: Thu Mar 13, 2008 12:13 pm
Location: North Wales, UK.

Re: Bizarre characters

Postby Pingen » Fri Jul 11, 2008 2:02 pm

Thanks for your reply!

Re-installing solved the problem.

/Pingen
Pingen
 
Posts: 19
Joined: Fri Jul 11, 2008 11:47 am


Return to Math

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest