[Solved] Math does not display formula

Discuss the formula editor

[Solved] Math does not display formula

Postby ghepardo » Thu Jan 17, 2008 4:26 pm

Hi, I've got a problem with openoffice math, version 2.3.1.

I am running on Windows Vista 64bit, with Sun JVM 1.6r3 AMD 64bit .

The problem is that when I write a formula with math in a document, all I get is a sequence of ?!⌂, simbols like this.
Here is a screenshoot:
openofficemathsshotxf8.jpg

I get same things if I remove the < >.

What can I do ?

I hope someone can help me.
Last edited by Hagar Delest on Tue Jun 10, 2008 1:55 pm, edited 2 times in total.
ghepardo
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 17, 2008 4:17 pm

Re: Math does not display formula

Postby Phil » Thu Jan 17, 2008 5:12 pm

Hi,

see my answers here.

Please avoid crossposting! :roll:

KR, phil
OOo 3.0.1 & DEV-3.1 • WinXP pro 32-bit + SP3 + current patches
Looking for OpenOffice-related information? Try the search engine on OpenOfficeNinja - a great tool!
My favorite extension: Alt. Find & Replace for Writer. All you need and much more...
OOo 2.4.X on Ms Windows XP
Phil
Volunteer
 
Posts: 802
Joined: Fri Nov 30, 2007 5:35 pm
Location: Germany

Re: Math does not display formula

Postby r4zoli » Thu Jan 17, 2008 5:13 pm

If I understood well you tried to write some summs:
sum from {i=1} to {100} A
This formula showing no strange characters.
Link to OOo Documentation on Writer/Math/ entering formula:
http://wiki.services.openoffice.org/wik ... _a_formula
Some examples on Math usage (in German, but easy for everybody):
http://live.prooo-box.org/docu/math/mat ... piele.html
AOO 4.0 and LibO 4 on Win 8
Hungarian forum co-admin
User avatar
r4zoli
Volunteer
 
Posts: 2882
Joined: Mon Nov 19, 2007 8:23 pm
Location: Budapest, Hungary

Re: Math does not display formula

Postby ghepardo » Thu Jan 17, 2008 5:22 pm

Sorry for crosspost, I thought these 2 forums were totally indipendent. Sorry.
ghepardo
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 17, 2008 4:17 pm

Re: Math does not display formula

Postby Hagar Delest » Thu Jan 17, 2008 9:21 pm

ghepardo wrote:I thought these 2 forums were totally indipendent.

You're right, the 2 forums are totally independent. I don't consider that as crossposting. oooforum could vanish from the web at anytime, this is one of the reasons this forum went live few months ago.

I tag this thread as solved.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28681
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France

Re: Math does not display formula

Postby Phil » Fri Jan 18, 2008 10:19 am

Hagar de l'Est wrote:You're right, the 2 forums are totally independent. I don't consider that as crossposting. oooforum could vanish from the web at anytime, this is one of the reasons this forum went live few months ago.

The forums may be technically independant - but in fact the people providing most of the answers coincide in both forums. So in fact double postings make more work and thus make the thing less efficient.

I may not know the history and not enough about the people behind both forums. But the OOo Community Forum is technically superior to OOoForum, so I see only disadvantages from the fact that OOoForum additionally exists. Especially from the perspective of (new) users the existence of two "official" forums is quite confusing.

I know this has already been discussed, and I also know the argument that also for other software there may be plenty of forums (and in fact of course also for OOo there are more forums). But these two have an "official" touch, and are the ones primarily used by new users, which makes the thing different.

Best regards,
phil
OOo 3.0.1 & DEV-3.1 • WinXP pro 32-bit + SP3 + current patches
Looking for OpenOffice-related information? Try the search engine on OpenOfficeNinja - a great tool!
My favorite extension: Alt. Find & Replace for Writer. All you need and much more...
OOo 2.4.X on Ms Windows XP
Phil
Volunteer
 
Posts: 802
Joined: Fri Nov 30, 2007 5:35 pm
Location: Germany

Re: [Solved] Math does not display formula

Postby acknak » Fri Jan 18, 2008 5:53 pm

I started a "Site Issues" thread over here: http://user.services.openoffice.org/en/forum/viewtopic.php?f=69&t=1789#p7506.

I suggest we carry on any further discussion there.
AOO4/LO5 • Linux • Fedora 23
User avatar
acknak
Moderator
 
Posts: 22756
Joined: Mon Oct 08, 2007 1:25 am
Location: USA:NJ:E3


Return to Math

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests