Problems with Impress Presentation

Discuss the presentation application

Problems with Impress Presentation

Postby EI4GOB » Wed Dec 02, 2015 9:17 pm

Hi Folks,

I lend my laptop (running precise Puppy Linux 5.7.1 and OpenOffice Impress Presentation 4.1.1) to a friend who is holding a class for prospective radio amateur operators to prepare them for their exam in June 2016. When we try to show a presentation some of the slides have the bottom chopped off and on some slides parts of formulae such as ε and λ are missing! Has anyone a solution to the problem?
73 de Fionnbarra Mac Threanfhir: Precise Puppy Linux 5.7.1 / OpenOffice 4.1.1
EI4GOB
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 02, 2015 9:02 pm

Re: Problems with Impress Presentation

Postby Mr.Dandy » Thu Dec 03, 2015 5:58 pm

EI4GOB wrote:Has anyone a solution to the problem?

Not again, but if you attach a screenshot, we could see it :)
OpenOffice 4.1.3 - Windows 7
User avatar
Mr.Dandy
 
Posts: 303
Joined: Tue Dec 11, 2012 4:22 pm

Re: Problems with Impress Presentation

Postby EI4GOB » Thu Dec 03, 2015 6:34 pm

Mr.Dandy wrote:
EI4GOB wrote:Has anyone a solution to the problem?

Not again, but if you attach a screenshot, we could see it :)


OK, It won't allow them because the files are too big!

Sorry OM
73 de Fionnbarra Mac Threanfhir: Precise Puppy Linux 5.7.1 / OpenOffice 4.1.1
EI4GOB
 
Posts: 2
Joined: Wed Dec 02, 2015 9:02 pm

Re: Problems with Impress Presentation

Postby Hagar Delest » Thu Dec 03, 2015 10:30 pm

Use a third party file sharing web site and post here the link to the screenshot.
AOO 4.1.7 on Xubuntu 19.10 and 4.1.5 on Windows 10 (with winPenPack port).
User avatar
Hagar Delest
Moderator
 
Posts: 28732
Joined: Sun Oct 07, 2007 9:07 pm
Location: France


Return to Impress

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests